VIZIUNE. ARTA. FOTOGRAFIE.

WOLF FOTO VIDEO

Suntem Marius si Elena, fondatorii Wolf Foto Video si formam o echipa atat in arta cat si in viata. Alaturi de noi avem echipe cu care colaboram, formate din oameni dragi noua, impreuna cu care crestem si ne dezvoltam in acest frumos domeniu al fotografiei si videografiei de nunta.

Ne place natura, ne plac calatoriile, mancarea sanatoasa si conversatiile “adanci”.

Suntem doi pasionati de lumina, de frumusete si de viata in general. Asa a aparut Wolf Foto Video. Credem cu tarie in forta dragostei, iubim ce facem si iubim sa fim alaturi de oameni in minunata zi a nuntii. Impreuna surprindem in fotografii si film toate momentele, pentru a le transforma in clipe prezente, nemuritoare.

Stim sa comunicam cu oamenii si sa ne simtim bine alaturi de ei. Ne place sa fim parte din ziua nuntii, sa urmarim momentele si sa surprindem emotiile. Sedintele foto sunt distractive si vibe-ul cu care oamenii raman este unul pozitiv. Ne ajutam reciproc pentru a scoate maximul din ceea ce facem si pentru a folosi la maximum forta creativa care se afla in noi.

Credem cu adevarat ca este unic si special ceea ce facem, la fel cum sunt si oamenii din jurul nostru si fiecare eveniment la care luam parte. Dorim sa fim din ce in ce mai buni, de aceea ne perfectionam continuu. Scopul nostru si misiunea noastra sunt ca Wolf Foto Video sa creeze un standard de profesionalism in domeniul fotografiei si videografiei de nunta. Dorim ca oamenii care au nevoie de noi si de serviciile noastre sa primeasca un produs finit de calitate, facut cu profesionalism, la un pret corect.

Multumim tuturor celor care au incredere in noi.

Ganduri bune tuturor!

.

.